Zonne-energie

Zonnestroom installaties

Zet 10 verschillende auto's naast elkaar en iedereen ziet het verschil. Zet 10 verschillende zonnepanelen naast elkaar en ze lijken allemaal op elkaar. De verschillen zijn pas waarneembaar na enkele jaren gebruik. De slechtere panelen zullen al snel beduidend minder opleveren. Indutecc heeft zich tot doel op zich gesteld om kwalitatieve zonnestroom installaties te leveren. Wij kiezen voor Europese fabricaten met aantoonbare kwaliteitsgaranties.

Energie opslag

De vraag naar thuisbatterijen komt in Nederland langzaam op gang. Per 1 januari 2023 wordt de salderingsregeling op zonnepanelen geleidelijk afgebouwd. Dat wil zeggen dat het voordeel dat huishoudens en bedrijven ontvangen op hun energiebelastingen – in ruil voor het terug leveren aan het net – elk jaar iets minder wordt. Uiteindelijk wordt dat voordeel 0 en ontvang je alleen een vergoeding van de energieleverancier voor de terug geleverde zonnestroom. Dat zal in 2031 het geval zijn. Omdat zonnepanelen steeds goedkoper worden, zal het op de lange termijn ook zonder subsidie financieel interessant zijn om zonnepanelen te installeren.

Wasservice

Amazon Energy heeft, een eigen was-service voor al uw zonnepanelen. In de loop van der tijd kunnen uw zonnepanelen erg vies worden. Zoals men weet kan men daar enigszins weinig aan doen, dit gezien de denkbare en aanzienbare hoogte’s. Daarom heeft Amazon Energy voor u het zonnepanelen was-service-plan in het leven geroepen. Wij wassen uw zonnepanelen met zorg.

Wilt u ook uw zonnepanelen laten wassen?