Inspectie

Inspecties

Wij kunnen voor u een inspectie aan de elektrische installatie verzorgen. De inspectie laten wij uitvoeren door een onafhankelijk inspectiebedrijf, de volgende opties zijn mogelijk:

Inspectierapport

Voor complete nieuwbouw laten wij de installatie inspecteren u krijgt een inspectierapport van deze keuring, dit is een NEN1010 Inspectie.

Verzekering

U moet van uw verzekeraar de inspectie van de elektrische installatie laten inspecteren, deze inspectie is meestal een Scope 10 inspectie gebaseerd op de NTA8022.

Veiligheid

U wil een veiligheidsinspectie en wil weten of de elektrische installatie van uw bedrijf veilig is voor de werknemers en leveranciers en wil weten hoe u de elektrische installatie veilig kan blijven onderhouden. Dit is een NEN3140 / Scope 8 inspectie.

Inspectie zonnepanelen

Inspectie zonnepanelen (PV Inspectie), hiervoor is een Scope 12 inspectie ontwikkeld, sommige verzekeraars vragen hierom, wij kunnen deze inspectie voor u verzorgen medio februari 2021, tot die tijd kunnen we een NEN-EN-IEC 62446-1 inspectie aanbieden, hier is de Scope 12 op gebaseerd.

Meer informatie?

Voor meer inhoudelijke vragen kunt u ons benaderen en wij zullen de vraag voorleggen aan ons inspectiebedrijf JBE Inspectie & Beheer. JBE Inspectie & Beheer is een gecertificeerd inspectiebedrijf en is bij de SCIOS geregistreerd voor Scope 8 en Scope 10, medio 2021 voor Scope 12.

Klik hier om contact met ons op te nemen!