Wie zijn we

Brian Narraina

Mijn naam is Brian Narraina, eigenaar van Amazon Energy. Wij profileren ons al 25 jaar op vele werk gebieden. Elektrotechniek – Professionele ( Zwem – Vijvers) EPDM Dakbedekking en om mee te gaan met de verduurzaming, het plaatsen van Zonnepanelen. Daarnaast heeft perfectie bij mij de hoogste prioriteit. De meeste mensen waar ik mee samenwerk zullen dit zeker beamen. Het zoeken naar de juiste combinatie - complexiteit en de invulling van het gehele project maakt dit elke keer weer heel bijzonder. Wij werken graag samen met mensen die de toegevoegde waarde zien van een project. Met een goede voorbereiding en duidelijke afspraken maken wij samen hele mooie dingen. Ik vertel u graag meer in een persoonlijke kennismaking.

Tonny Van der Sloot

Mijn Naam Tonnie van der Sloot, ik regel de administratieve afwikkelingen bij Amazon Energy. Mij kunt u horen voor afspraken en als er vragen zijn over de lopende projecten en bestellingen daarvan. In mijn vrije tijd hou ik wandelen. Verder hou ik heel veel van koken, het maken van aparte lekkere culinaire dingen.

René de Wit

Van oorsprong Rotterdammer en altijd werkzaam geweest in de logistiek maar ivm het grote belang van energie transitie nu ook bezig met de import van zonnepanelen en andere energie oplossingen, alsmede het plaatsen en monteren van installaties. Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Het is een norm, een waarde die we hanteren. We denken mee met de klant en samen met de klant ons afvragen hoe wij de klus het beste aan kunnen pakken. Wij weten hoe dat werkt. Kwaliteit is het belangrijkste. Dat zijn geen woorden, maar daden..

Kim van Schaick

Hallo, mijn naam is Kim, en ik werk als administratief medewerker bij AmazonEnergy, en werk daar ook als fotografe voor marketing doeleinden. Ik ben 24 jaar en ik volg naast mijn werktijden een studie ondernemerschap omdat ondernemen bij mij in het bloed zit. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn camera om foto’s te maken van de omgeving en dieren. Daarnaast heb ik ook nog een passie voor visagie en fashion.

Givano Narraina

Hallo, mijn naam is givano ik ben 23 jaar en ik vind het leuk om met mijn handen werken. Geen klus voor mij die te zwaar of te moeilijk is. Kan ik niet staat niet in mijn woordenboek! Ik ben een echte doorzetter en ik zie alles als een uitdaging. Ik werk bij AmazonEnergy als Pv en allround monteur. Als ik niet aan het werk ben gooi ik graag een hengeltje uit om te gaan vissen. En met mooi weer zit ik graag in een bootje op het water.

Maarten Quaedvlieg

Hallo, ik ben leerling monteur Maarten Quaedvlieg en ik ben allround monteur bij AmazonEnergy. Ik ben 22 jaar oud en kom uit Sommelsdijk en volg de opleiding monteur elektrotechnische installaties aan het TCR Rotterdam. De studie die ik doe is een bbl-opleiding. Me grootste hobby na werk is voetbal. Ik voetbal al 15 jaar bij de jonge spartaan en heb het nog steeds naar mijn zin. Daarnaast hou ook heel erg van muziek, ben heel de dag door aan het zingen ook tijdens het werk, het geeft me veel motivatie als je net even dat leuke nummer hoort.