Wie zijn we

Brian Narraina

Mijn naam is Brian Narraina, eigenaar van Amazon Energy. Wij profileren ons al 25 jaar op vele werk gebieden. Elektrotechniek – Professionele ( Zwem – Vijvers) EPDM Dakbedekking en om mee te gaan met de verduurzaming, het plaatsen van Zonnepanelen. Daarnaast heeft perfectie bij mij de hoogste prioriteit. De meeste mensen waar ik mee samenwerk zullen dit zeker beamen. Het zoeken naar de juiste combinatie - complexiteit en de invulling van het gehele project maakt dit elke keer weer heel bijzonder. Wij werken graag samen met mensen die de toegevoegde waarde zien van een project. Met een goede voorbereiding en duidelijke afspraken maken wij samen hele mooie dingen. Ik vertel u graag meer in een persoonlijke kennismaking.

Tonny Van der Sloot

Mijn Naam Tonnie van der Sloot, ik regel de administratieve afwikkelingen bij Amazon Energy. Mij kunt u horen voor afspraken en als er vragen zijn over de lopende projecten en bestellingen daarvan. In mijn vrije tijd hou ik wandelen. Verder hou ik heel veel van koken, het maken van aparte lekkere culinaire dingen.

Givano Narraina

Hallo, mijn naam is givano ik ben 23 jaar en ik vind het leuk om met mijn handen werken. Geen klus voor mij die te zwaar of te moeilijk is. Kan ik niet staat niet in mijn woordenboek! Ik ben een echte doorzetter en ik zie alles als een uitdaging. Ik werk bij AmazonEnergy als Pv en allround monteur. Als ik niet aan het werk ben gooi ik graag een hengeltje uit om te gaan vissen. En met mooi weer zit ik graag in een bootje op het water.