Vijver benodigdheden

Filters

Wij werken met name met de de filters van Red Label. Red Label filters zijn ontwikkeld met behulp van jarenlange ervaring, de modernste technieken en de beste professionele materialen. Alle Red Label producten hebben tot doel om op een eenvoudige en betrouwbare manier een perfecte waterkwaliteit te waarborgen. Red Label biedt voor elke situatie een complete, optimale en passende oplossing. Innovatieve filteroplossingen met een uitermate hoog bedieningsgemak.

Bekijk het assortiment hier.

Pompen

Net als de filters gebruiken wij hoofdzakelijk pompen van Red Label. Red Label pompen zijn extreem energiezuinig en behoren zelfs tot de zuinigste in hun prijsklasse. De pomp is makkelijk aan te passen dankzij de meegeleverde accessoires. Deze pompen hebben een hoge flow, zijn veilig, zeer eenvoudig in gebruik en hebben een lange levensduur. De pomp wordt als een complete kit geleverd met een elektronische regelaar en koppelingen die het aansluiten van de pomp vereenvoudigen.

Bekijk het assortiment hier.

UVC filters

De Aquaking Red Label UVC installaties zorgen voor kristalhelder water en dragen bij aan de gezondheid van uw vijvervissen.

Bekijk het assortiment hier.

Onderwater camera’s

Het plezier van een onderwatercamera terwijl je onder water zwemt of dat je naar de onderwaterwereld van je vissen kijkt, zou toch fantastisch zijn. Dit is allemaal mogelijk met de EVA Eveye HD onderwatercamera, je kan zelf opgeslagen beelden met je vrienden delen. Een echt wannahave dus. De EVA Eveye is zeer geschikt voor ouders die hun kind tijdens zwemles ook onderwater willen volgen of als trainingstool voor instructeurs of zwemverenigingen. De EVA Eveye is geen drenkelingen detectiesysteem, maar kan wel als extra ogen dienen voor toezichthouders bij o.a. de uitgang van een glijbaan, wildwaterbaan of stroomversnelling. Bij vissen zou men toezicht kunnen houden in hun onderwaterwereld. Denk hierbij bij b.v. aan ziektes e.d. Maar vooral het genieten van de schoonheid en mooie kleuren van uw vissen zullen u versteld staan wat de EVA Eveye onderwatercamera allemaal kan.

Vijververlichting

EVA Optic heeft een compleet nieuwe serie LED onderwaterverlichting ontwikkeld. Naast de B1 en Q2, welke al begin 2015 werden geïntroduceerd, volgen nu ook de nieuwe lampen in de A-serie: A6 en A12. Deze lampen gaan de huidige A-serie vervangen en zullen samen met de Q2 en B1 het nieuwe EVA onderwater assortiment gaan vormen. De A6 20Watt vervangt de A1. De A12 40Watt vervangt de A2 en A4. Enkele voordelen van de nieuwe lampen op een rij:

  • Krachtiger en zuiniger, de nieuwe lampen zijn zuiniger en geven daarnaast meer licht onder water.
  • Kleur en lichtspreiding, egale uitlichting, krachtig lichtbereik en perfecte kleurmenging met minimale lichtschitteringen in het bassin.
  • Veiligheid, de onderwaterverlichting van EVA Optic voldoet aan de internationale veiligheidsnorm voor onderwaterverlichting (IEC EN 60598-2-18).
  • RGBW Upgrade Kit, door de RGBW LED’s en 5-aderige kabel kunnen mono kleur lampen eenvoudig worden geüpgraded naar DMX aanstuurbare RGBW lampen.
  • Gelijke LED’s in alle modellen, alle onderwaterverlichting is uitgerust met exact dezelfde LED’s waardoor verschillende modellen naast elkaar gebruikt kunnen worden.
  • Breder inzetbaar, nu RGBW met 40 Watt (A12) en 20 Watt (A6). Ideaal te combineren voor bijvoorbeeld zwembaden met stroomversnellingen of smalle kreken.